Kindgesund Breathe Well Aroma Bath олио за вана за подпомагане на дихателните пътища 100 мл.

Купи сега23.36 лв.29.20 лв.


Kindgesund Breathe Well Aroma Bath олио за вана за подпомагане на дихателните пътища 100 мл., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Tělo > Sprcha a koupel > Oleje do koupele в GeGa.bg. Kindgesund Breathe Well Aroma Bath олио за вана за подпомагане на дихателните пътища 100 мл. е произведен от Kindgesund и се предлага от NOTINO.bg на цена 23.36 лв.

Промоционална цена на Kindgesund Breathe Well Aroma Bath олио за вана за подпомагане на дихателните пътища 100 мл. Внимание! Промоционален продукт, с отстъпка от 5.84 лв., намален от 29.20 лв. на 23.36 лв.

Kindgesund Breathe Well Aroma Bath, 100 мл. , Къпане на деца за жени, Продуктът внимателно се грижи за детската кожа при къпане. Начин на употреба: Постъпвайте съгласно инструкциите на опаковката. Добавете малко количество от продукта в подготвената ваничка и после разбъркайте с ръка.

Вид масло: други растителни масла, Консистенция: олио, Тип кожа: за всички типове кожа

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Kindgesund
Купи сега23.36 лв.29.20 лв.



Може да харесате още:

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK