Kindgesund Mama Care Nursing Oil олио за тяло за кърмещи жени 30 мл.

Купи сега15.60 лв.19.50 лв.


Kindgesund Mama Care Nursing Oil олио за тяло за кърмещи жени 30 мл., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Matka a dítě > Péče v těhotenství a po porodu > Péče o prsa в GeGa.bg. Kindgesund Mama Care Nursing Oil олио за тяло за кърмещи жени 30 мл. е произведен от Kindgesund и се предлага от NOTINO.bg на цена 15.60 лв.

Промоционална цена на Kindgesund Mama Care Nursing Oil олио за тяло за кърмещи жени 30 мл. Внимание! Промоционален продукт, с отстъпка от 3.90 лв., намален от 19.50 лв. на 15.60 лв.

Kindgesund Mama Care Nursing Oil, 30 мл. , Грижа за гърдите за жени, Грижете се за гърдите си, за да не ви болят. Продуктът Kindgesund Mama Care Nursing Oil омекотява кожата на гърдите, отпуска от неприятното усещане за опъване и намалява раздразнението. Характеристики: хидратира и омекотява кожата допринася за обновяването на кожата омекотява кожата за употреба по време на бременност и в периода на кърмене допринася за образуването на кърма

Консистенция: олио

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Kindgesund
Купи сега15.60 лв.19.50 лв.



Може да харесате още:

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK