Kléral system Colorama Възстановяваща цветна маска за всички видове коса Ash Blond 7.1 500 мл.

Купи сега38.00 лв.


Kléral system Colorama Възстановяваща цветна маска за всички видове коса Ash Blond 7.1 500 мл., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Vlasy > Masky na vlasy > Masky na vlasy в GeGa.bg. Kléral system Colorama Възстановяваща цветна маска за всички видове коса Ash Blond 7.1 500 мл. е произведен от Kléral system и се предлага от NOTINO.bg на цена 38.00 лв.

Kléral system Colorama, 500 мл. , Отмиващи се бои за коса за жени, Маската за коса е незаменима стъпка от ритуала за грижи за косата. Осигурете й кратка регенерация и тя ще ви се отплати със своята жизненост и красота. Характеристики: интензивно хидратира регенерира косата по цялата й дължина придава на косата ослепителен блясък косата е гладка на допир възвръща естествения, здрав външен вид на косата удължава издръжливостта на цвета за естествена и боядисана коса Начин на употреба: Оставете да престои за време, посочено на опаковката и после обилно изплакнете.

Ефект: Блясък и мекота, Защита на цветовете, озаряване, регенерация, Хидратация, Начин На Употреба: Боядисване на косата в домашни условия, Тип коса: всички видове коса, Тип на скалпа: всички видове скалп, Цветове бои за коса: рус

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Kléral system
Купи сега38.00 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK