Klorane Bébé Calendula почистваща вода за лице без измиване За нормална кожа 750 мл.

Виж цената


Klorane Bébé Calendula почистваща вода за лице без измиване За нормална кожа 750 мл., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Pleť > Pro děti > Čištění pleti в GeGa.bg. Klorane Bébé Calendula почистваща вода за лице без измиване За нормална кожа 750 мл. е произведен от Klorane и се предлага от NOTINO.bg

Klorane Bébé Calendula, 750 мл. , Почистване на детската кожа на лицето и тялото за деца, Детската кожа е много по-чувствителна и деликатна от кожата на възрастните, затова е важно грижата за нея да е особено щадяща, дори и при почистването ѝ. Продуктът Klorane Bébé Calendula отстранява от кожата на лицето и на цялото тяло всички замърсявания, като същевременно не води до изсушаване и не нарушава защитната бариера на кожата. Точно обратното – допринася за подхранването, хидратацията и омекотяването ѝ. Осигурете на детето си най-нежната грижа и усещане за абсолютен комфорт при почистване. Характеристики: отстранява всички нечистотии омекотява и подхранва успокоява раздразненията Начин на употреба: С помощта на памучен тампон разтрийте продукта по кожата и оставете да абсорбира. Не изплаквайте.

Ефект: подхранване, почистване, успокояване, Хидратация, Тип кожа: нормална, Тип кожа на лицето : за всеки тип кожа

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Klorane
Виж цената

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK