Klorane Cupuaçu Bio Bio регенерираща маска за коса за много суха коса 150 мл.

Купи сега33.20 лв.43.00 лв.


Klorane Cupuaçu Bio Bio регенерираща маска за коса за много суха коса 150 мл., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Vlasy > Masky na vlasy > Masky na vlasy в GeGa.bg. Klorane Cupuaçu Bio Bio регенерираща маска за коса за много суха коса 150 мл. е произведен от Klorane и се предлага от NOTINO.bg на цена 33.20 лв.

Промоционална цена на Klorane Cupuaçu Bio Bio регенерираща маска за коса за много суха коса 150 мл. Внимание! Промоционален продукт, с отстъпка от 9.80 лв., намален от 43.00 лв. на 33.20 лв.

Klorane Cupuaçu Bio Bio, 150 мл. , Маска за коса за жени, Маската за косаKlorane Cupuaçu Bio е незаменима стъпка от ритуала за грижи за косата. Осигурете й кратка регенерация и тя ще ви се отплати със своята жизненост и красота. Характеристики: интензивно хидратира придава на косата ослепителен блясък косата е гладка на допир възвръща естествения, здрав външен вид на косата Състав: съдържа най-малко 96% съставки с натурален произход Начин на употреба: Нанасяйте върху влажна, измита с шампоан коса. Оставете да престои за време, посочено на опаковката и после обилно изплакнете.

Ефект: Блясък и мекота, ревитализация, регенерация, Хидратация, Проблем с косата: суха коса, Тип коса: всички видове коса, Тип на скалпа: всички видове скалп

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Klorane
Купи сега33.20 лв.43.00 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK