Klorane Peony мляко за почистване на грим за успокояване на кожата 200 мл.

Купи сега28.60 лв.


Klorane Peony мляко за почистване на грим за успокояване на кожата 200 мл., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Pleť > Odlíčení a čištění pleti > Odličovače pleti в GeGa.bg. Klorane Peony мляко за почистване на грим за успокояване на кожата 200 мл. е произведен от Klorane и се предлага от NOTINO.bg на цена 28.60 лв.

Klorane Peony, 200 мл. , Премахване на грим от кожата на лицето за жени, Продуктът за премахване на грим Klorane Peony ви осигурява перфектно и внимателно отстраняване на грима дори и в зоните около очите. Характеристики: ефективно отстранява грима от кожата продуктът е подходящ за чувствителна кожа на допир кожата е фина и омекотена има освежаващ и успокояващ ефекти предотвратява изсушаването на кожата на лицето озарява кожата Състав: съдържа най-малко 99% съставки с натурален произход Начин на употреба: Нанесете върху козметичен памучен тампон и с леки изтеглящи движения отстранете от лицето грима и нечистотиите.

Ефект: озаряване, почистване, успокояване, Кога да се нанася: дневен и нощен, Консистенция: тоалетно мляко, Тип кожа на лицето : чувствителна

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Klorane
Купи сега28.60 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK