Kneipp Nature Kids оцветяваща сол за вана за деца Little Dragon 40 гр.

Купи сега5.10 лв.6.00 лв.


Kneipp Nature Kids оцветяваща сол за вана за деца Little Dragon 40 гр., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Tělo > Sprcha a koupel > Soli do koupele в GeGa.bg. Kneipp Nature Kids оцветяваща сол за вана за деца Little Dragon 40 гр. е произведен от Kneipp и се предлага от NOTINO.bg на цена 5.10 лв.

Промоционална цена на Kneipp Nature Kids оцветяваща сол за вана за деца Little Dragon 40 гр. Внимание! Промоционален продукт, с отстъпка от 0.90 лв., намален от 6.00 лв. на 5.10 лв.

Kneipp Nature Kids, 40 гр. , Къпане на деца за деца, Солите за вана Kneipp Nature Kids създават спокойствие и релаксация при ежедневното рутинно къпане. Характеристики: хидратира и омекотява подхранва кожата ухае приятно закачлив детски мотив Състав: вегански продукт Начин на употреба: Добавете малко количество от продукта в подготвената ваничка и после разбъркайте с ръка.

Консистенция: компактен, Не съдържа: без силикони, Тип кожа: за всички типове кожа

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Kneipp
Купи сега5.10 лв.6.00 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK