KOBO Pastiche Mahogany Library aроматизиращ дифузер с пълнител 118 мл.

Купи сега47.20 лв.59.00 лв.


KOBO Pastiche Mahogany Library aроматизиращ дифузер с пълнител 118 мл., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Health & Beauty в GeGa.bg. KOBO Pastiche Mahogany Library aроматизиращ дифузер с пълнител 118 мл. е произведен от KOBO и се предлага от NOTINO.bg на цена 47.20 лв.

Промоционална цена на KOBO Pastiche Mahogany Library aроматизиращ дифузер с пълнител 118 мл. Внимание! Промоционален продукт, с отстъпка от 11.80 лв., намален от 59.00 лв. на 47.20 лв.

KOBO Pastiche Mahogany Library, 118 мл. , Арома дифузери със зареждане Ароматизатори за дома, Ароматизиращият дифузер KOBO Pastiche Mahogany Library представлява приятен начин за освежаване на вашия интериор. Характеристики: дървесен аромат Начин на употреба: Понякога можете също да увеличите интензивността на аромата във вашия интериор със завъртане на напоените пръчици. Съхранявайте на места, недостъпни за деца. При съприкосновение на съдържанието на дифузера с кожата, веднага измийте обилно с вода и сапун. При засягане на очите изплакнете с вода в продължение на няколко минути. Постъпвайте съгласно приложената инструкция.

Вид арома дифузер: пръчка, Видове аромати за дома: дървесен

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: KOBO
Купи сега47.20 лв.59.00 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK