Kolorky Day Nature Bambus Leaves еднократни ЕКО пелени размер L 8-13 Kg 19 бр.

Купи сега21.10 лв.


Kolorky Day Nature Bambus Leaves еднократни ЕКО пелени размер L 8-13 Kg 19 бр., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Health & Beauty в GeGa.bg. Kolorky Day Nature Bambus Leaves еднократни ЕКО пелени размер L 8-13 Kg 19 бр. е произведен от Kolorky и се предлага от NOTINO.bg на цена 21.10 лв.

Kolorky Day Nature Bambus Leaves, 19 бр. , ЕКО пелени за деца, За вас са важни както удобството на бебето ви, така и околната среда? ЕКО пелените Kolorky Day Nature Bambus Leaves осигуряват на детето ви усещане за комфорт, дишащи са и не позволяват протичане. Освен това са произведени от екологичен материал и следователно са съобразени с природата. Характеристики: бързо абсорбиране с цел усещане за сухо не е избелвано с хлор за максимално удобство и радост на детето форма, пригодена за тялото на детето изключително дишащ материал дерматологично тестван продукт – подходящ за новородени и за чувствителна кожа ECO Състав: продуктът е щадящ към природата изработено от бамбук

Размер: размер 4

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Kolorky
Купи сега21.10 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK