Kringle Candle Sicilian Orange восък за арома-лампа 64 гр.

Виж цената


Kringle Candle Sicilian Orange восък за арома-лампа 64 гр., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Health & Beauty в GeGa.bg. Kringle Candle Sicilian Orange восък за арома-лампа 64 гр. е произведен от Kringle Candle и се предлага от NOTINO.bg

Kringle Candle Sicilian Orange, 64 гр. , Восък за арома лампи Ароматизатори за дома, Восъкът за арома-лампи Kringle Candle Sicilian Orange притежава оптимален ароматен ефект за вашия интериор. Благодарение на бързата и проста възможност за замяна с друг восък, лесно избирате точно този аромат, за който имате настроение. Характеристики: дървесен аромат свеж аромат аромат на билки Начин на употреба: Никога не оставяйте топящия се восък в арома-лампата без надзор и в близост до леснозапалими предмети. Винаги оставяйте свещта да гори поне до разтапяне на целия повърхностен слой. Така ще избегнете образуването на нежелана вдлъбнатина във восъка. Постъпвайте съгласно приложената инструкция.

Вид восък: друг, Видове аромати за дома: билков, дървесен, свеж, цитрусов, Восък за: Арома лампи

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Kringle Candle
Виж цената

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK