Kristin Ess Instant Lift Thickening Spray спрей за коса за увеличаване на обема 250 мл.

Купи сега27.00 лв.


Kristin Ess Instant Lift Thickening Spray спрей за коса за увеличаване на обема 250 мл., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Vlasy > Styling > Pěny na vlasy в GeGa.bg. Kristin Ess Instant Lift Thickening Spray спрей за коса за увеличаване на обема 250 мл. е произведен от Kristin Ess и се предлага от NOTINO.bg на цена 27.00 лв.

Kristin Ess Instant Lift Thickening Spray, 250 мл. , Пени за коса за жени, И вашата коса ли е фина и без обем? Стилизиращата пяна Kristin Ess Instant Lift Thickening Spray ще ви помогне да създадете мечтаната бухнала прическа. Придава на косата желания обем и блясък, повдига я и помага да оформите прическата си така, както си я представяте. Така получавате обем без натоварване, продължителен контрол и надеждно задържане на косата от корените до връхчетата. Нежеланата безформена прическа остава в миналото, заменя я плътна и въздушна грива, каквато не сте и сънували. Характеристики: бърз и лесен стайлинг придава обем от корените Начин на употреба: Нанесете на подсушена с кърпа коса. Не изплаквайте.

Ефект: Блясък и мекота, обем на косата, Фиксация, Ниво на задържане: слаба фиксация, средна фиксация, Тип коса: всички видове коса, Тип на скалпа: всички видове скалп

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Kristin Ess
Купи сега27.00 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK