Kristin Ess Scalp Purifying Мицеларен шампоан за всички видове коса 296 мл.

Купи сега19.55 лв.23.00 лв.


Kristin Ess Scalp Purifying Мицеларен шампоан за всички видове коса 296 мл., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Vlasy > Šampony > Šampony в GeGa.bg. Kristin Ess Scalp Purifying Мицеларен шампоан за всички видове коса 296 мл. е произведен от Kristin Ess и се предлага от NOTINO.bg на цена 19.55 лв.

Промоционална цена на Kristin Ess Scalp Purifying Мицеларен шампоан за всички видове коса 296 мл. Внимание! Промоционален продукт, с отстъпка от 3.45 лв., намален от 23.00 лв. на 19.55 лв.

Kristin Ess Scalp Purifying, 296 мл. , Шампоани за жени, За да поддържате косата си здрава, блестяща и жизнена, е важно да осигурите правилната грижа. А тя започва с редовно миене на косата. Шампоанът Kristin Ess Scalp Purifying помага за ефикасно премахване на всички замърсявания, омазняване и остатъци от стилизиращи и други козметични продукти от косата и скалпа. Придава усещане за свежест и чистота и идеално подготвя косата и скалпа за по-нататъшната грижа, като подпомага действието на съдържащите се активни вещества. Характеристики: измива косата и кожата на главата интензивно хидратира подсилва косъма придава блясък и обем Състав: не съдържа натриев лаурил сулфат (SLS) без сулфати не съдържа силикони Начин на употреба: Нанесете достатъчно количество шампоан върху мокра коса. Разпенете и обилно изплакнете. При необходимост повторете.

Ефект: Блясък и мекота, почистване, Хидратация, Не съдържа: без силикони, без сулфати, Тип коса: всички видове коса, Тип на скалпа: всички видове скалп

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Kristin Ess
Купи сега19.55 лв.23.00 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK