Kristin Ess Style Reviving Dry Shampoo сух шампоан за всички видове коса 200 мл.

Купи сега20.99 лв.24.70 лв.


Kristin Ess Style Reviving Dry Shampoo сух шампоан за всички видове коса 200 мл., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Vlasy > Šampony > Suché šampony в GeGa.bg. Kristin Ess Style Reviving Dry Shampoo сух шампоан за всички видове коса 200 мл. е произведен от Kristin Ess и се предлага от NOTINO.bg на цена 20.99 лв.

Промоционална цена на Kristin Ess Style Reviving Dry Shampoo сух шампоан за всички видове коса 200 мл. Внимание! Промоционален продукт, с отстъпка от 3.71 лв., намален от 24.70 лв. на 20.99 лв.

Kristin Ess Style Reviving Dry Shampoo, 200 мл. , Сухи шампоани за жени, Нямате време да миете и после да сушите косата си, но не искате да се отказвате от перфектния външен вид? Сухият шампоан Kristin Ess Style Reviving Dry Shampoo ви дава лесно и бързо решение. Поглъща излишния себум и по този начин отстранява нежеланото омазняване, за да може косата ви само за миг да изглежда толкова добре, все едно току-що сте я измили. Така буквално за минута си връщате усещането за чистота, свежест и прическа с идеална структура и обем. Насладете се по всяко време на чувството за току-що измита коса, дори и без да използвате вода. Характеристики: поглъща излишната мазнина прави косата ухаеща добавя форма и фина фиксация удължава ефекта на измитата коса подобрява текстурата на косъма Начин на употреба: Разклатете добре преди употреба. Нанесете предимно в корените на косата от разстояние 20–30 см от главата.

Ефект: Оформяне и текстура, Тип коса: всички видове коса, Тип на скалпа: всички видове скалп

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Kristin Ess
Купи сега20.99 лв.24.70 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK