Kvitok Damascus Rose вода за лице за суха и чувствителна кожа 30 мл.

Купи сега9.30 лв.11.50 лв.


Kvitok Damascus Rose вода за лице за суха и чувствителна кожа 30 мл., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Pleť > Tonizace a zklidnění pleti > Pleťové vody в GeGa.bg. Kvitok Damascus Rose вода за лице за суха и чувствителна кожа 30 мл. е произведен от Kvitok и се предлага от NOTINO.bg на цена 9.30 лв.

Промоционална цена на Kvitok Damascus Rose вода за лице за суха и чувствителна кожа 30 мл. Внимание! Промоционален продукт, с отстъпка от 2.20 лв., намален от 11.50 лв. на 9.30 лв.

Kvitok Damascus Rose, 30 мл. , Води за лице за жени, Водата за лице е задължителна стъпка при премахване на грима. Почиства кожата от останалите нечистотии и в същото време леко тонизира. Характеристики: може да се ползва и за чувствителна кожа хидратира и освежава кожата придава усещане за комфорт и чистота прекрасно ароматизира кожата успокоява и предпазва кожата озарява кожата Състав: вегански продукт без парфюм Начин на употреба: С помощта на памучен тампон нанесете достатъчно количество продукт върху добре почистената и подсушена кожа. Нанасяйте с козметичен тампон и с кръгови движения довършете почистването на кожата.

Активни вещества: екстракт от роза, Ефект: озаряване, почистване, уеднаквяване, успокояване, Хидратация, Тип кожа на лицето : суха, чувствителна

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Kvitok
Купи сега9.30 лв.11.50 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK