Kvitok Tea tree Твърд шампоан за мазна коса 50 гр.

Купи сега15.98 лв.18.80 лв.


Kvitok Tea tree Твърд шампоан за мазна коса 50 гр., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Vlasy > Šampony > Šampony в GeGa.bg. Kvitok Tea tree Твърд шампоан за мазна коса 50 гр. е произведен от Kvitok и се предлага от NOTINO.bg на цена 15.98 лв.

Промоционална цена на Kvitok Tea tree Твърд шампоан за мазна коса 50 гр. Внимание! Промоционален продукт, с отстъпка от 2.82 лв., намален от 18.80 лв. на 15.98 лв.

Kvitok Tea tree, 50 гр. , Твърди шампоани унисекс, Всяка стъпка в посока към запазване на околната среда днес е важна. Твърдият шампоан Kvitok Tea tree има същото действие като класическия течен шампоан, но е и екологичен и изключително практичен. Също както обикновения шампоан помага за отстраняване от косата и скалпа на замърсяванията и омазняването, но тъй като не съдържа вода, няма нужда от пластмасова опаковка и щади околната среда. Можете просто да го сложите в хартиена или метална кутийка. Благодарение на твърдата си консистенция е невероятно подходящ за пътуване – няма опасност да се разлее, а когато в самолета ви е разрешено ограничено количество течности, с него пестите място за други течни продукти. Дайте му шанс и бързо ще разберете защо не трябва да липсва в козметичния ви арсенал. Характеристики: придава на косата фин аромат въздейства срещу накъдряне на косата регенерира и подхранва косата старателно измива косата и кожата на главата придава на косата загубения блясък и финес интензивно хидратира косата улеснява разресването предпазва кожата на скалпа компактна и практична форма, подходяща за път нисък разход на вода по време на производствения процес не замърсява околната среда опаковката е щадяща към природата Състав: без парфюм не съдържа силикони съдържа най-малко 99% съставки с натурален произход вегански продукт не съдържа натриев лаурил сулфат и натриев лаурет сулфат (SLS и SLES) Начин на употреба: Старателно навлажнете косата и шампоана. Преминете с шампоана директно по косата и скалпа. Разпенете. Разпенете шампоана между дланите си и след това нежно втрийте получилата се пяна в косата. Раздробете малко парче от шампоана между пръстите си и разпенете в косата. Накрая изплакнете обилно. След всяка употреба оставяйте шампоана да изсъхне. Винаги съхранявайте твърдия шампоан на сухо място, за да не се разтвори.

Активни вещества: бамбуково масло, кокосово масло, лайка, Ефект: Блясък и мекота, почистване, Предотвратяване на цъфтежите, предпазва от външните влияния, Хидратация, Тип коса: всички видове коса, Тип на скалпа: мазен скалп

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Kvitok
Купи сега15.98 лв.18.80 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK