L’Oréal Paris Casting Crème Gloss боя за коса 834 Golden Caramel(изгодна опаковка)

Купи сега58.50 лв.


L’Oréal Paris Casting Crème Gloss боя за коса 834 Golden Caramel(изгодна опаковка), се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Health & Beauty в GeGa.bg. L’Oréal Paris Casting Crème Gloss боя за коса 834 Golden Caramel(изгодна опаковка) е произведен от L’Oréal Paris и се предлага от NOTINO.bg на цена 58.50 лв.

L’Oréal Paris Casting Crème Gloss, Бои за коса за жени, Боята за коса L’Oréal Paris Casting Crème Gloss придава на вашата коса интензивен цветен оттенък и сияещ блясък. Характеристики: цветът дълго остава красив и наситен прави косата здрава и гладка на допир лесно и бързо приложение в уюта на дома Начин на употреба: Ползвайте съгласно инструкцията в опаковката.

Вид продукт: Комплекти, Начин На Употреба: Боядисване на косата в домашни условия, Тип комплекти: изгодна опаковка, Тип коса: нормална коса, руса и изрусявана коса, Цветове бои за коса: златен, риж

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: L’Oréal Paris
Купи сега58.50 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK