L’Oréal Paris Elseve Glycolic Gloss маска за коса за изглаждане и възстановяване на увредена коса 200 мл.

Купи сега17.00 лв.20.00 лв.


L’Oréal Paris Elseve Glycolic Gloss маска за коса за изглаждане и възстановяване на увредена коса 200 мл., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Vlasy > Masky na vlasy > Masky na vlasy в GeGa.bg. L’Oréal Paris Elseve Glycolic Gloss маска за коса за изглаждане и възстановяване на увредена коса 200 мл. е произведен от L’Oréal Paris и се предлага от NOTINO.bg на цена 17.00 лв.

Промоционална цена на L’Oréal Paris Elseve Glycolic Gloss маска за коса за изглаждане и възстановяване на увредена коса 200 мл. Внимание! Промоционален продукт, с отстъпка от 3.00 лв., намален от 20.00 лв. на 17.00 лв.

L’Oréal Paris Elseve Glycolic Gloss, 200 мл. , Балсами за коса за жени, Имате ли усещането, че косата ви се нуждае от по-интензивна грижа в сравнение с тази, която успява да осигури балсамът? Маската за коса L’Oréal Paris Elseve Glycolic Gloss обогатява прекрасно рутината ви за грижа. Благодарение на съдържащите се във висока концентрация подхранващи вещества, насочени към решаването на конкретни проблеми, връща на косата нейната жизненост и красота. Навлиза дълбоко в косъма, където го укрепва, подхранва го интензивно, подпомага регенерацията и изглажда повърхността му, така че косата остава нежна на допир, сияйно блестяща, но и устойчива на увреждане. Характеристики: регенерира косата по цялата й дължина придава на косата ослепителен блясък възстановява структурата на косата косата е гладка на допир Начин на употреба: Използвайте като последна стъпка от обичайната си рутина за грижа. Нанесете най-вече по дължината на косата и по краищата. Оставете да престои за време, посочено на опаковката и после обилно изплакнете. За постигане на максимален ефект комбинирайте с другите продукти за коса от същата серия.

Активни вещества: гликолова киселина, Ефект: Блясък и мекота, Хидратация, Проблем с косата: kъсаща се коса и цъфтящи краища, непокорна коса, увредена коса, Тип коса: всички видове коса, Тип на скалпа: всички видове скалп

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: L’Oréal Paris
Купи сега17.00 лв.20.00 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK