L’Oréal Paris Hydra Genius хидратираща грижа за лице за нормална към суха кожа 70 мл.

Купи сега18.20 лв.26.00 лв.


L’Oréal Paris Hydra Genius хидратираща грижа за лице за нормална към суха кожа 70 мл., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Pleť > Péče o pleť > Pleťové krémy в GeGa.bg. L’Oréal Paris Hydra Genius хидратираща грижа за лице за нормална към суха кожа 70 мл. е произведен от L’Oréal Paris и се предлага от NOTINO.bg на цена 18.20 лв.

Промоционална цена на L’Oréal Paris Hydra Genius хидратираща грижа за лице за нормална към суха кожа 70 мл. Внимание! Промоционален продукт, с отстъпка от 7.80 лв., намален от 26.00 лв. на 18.20 лв.

L’Oréal Paris Hydra Genius, 70 мл. , Кремове за лице за жени, Начин на употреба: Върху почистеното лице прилагайте достатъчно количество от серума с леко потупване с върховете на пръстите.

Ефект: озаряване, Хидратация, Кога да се нанася: дневен и нощен, Консистенция: флуид, Слънцезащита: без SPF, Тип кожа на лицето : нормална, суха

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: L’Oréal Paris
Купи сега18.20 лв.26.00 лв.



Може да харесате още:
Weleda Rose нощен крем 30 мл.
Предлага се от NOTINO.bg
Производител: WELEDA
Купи сега24.73 лв.29.10 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK