L’Oréal Professionnel Serioxyl Volumizing Coloured Spray спрей боя за обем Grey 200 мл.

Купи сега51.10 лв.


L’Oréal Professionnel Serioxyl Volumizing Coloured Spray спрей боя за обем Grey 200 мл., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Vlasy > Styling > Objemové spreje в GeGa.bg. L’Oréal Professionnel Serioxyl Volumizing Coloured Spray спрей боя за обем Grey 200 мл. е произведен от L’Oréal Professionnel и се предлага от NOTINO.bg на цена 51.10 лв.

L’Oréal Professionnel Serioxyl Volumizing Coloured Spray, 200 мл. , спрей за обем за жени, И вашата коса ли е фина и без обем? Стилизиращата пяна L’Oréal Professionnel Serioxyl Volumizing Coloured Spray ще ви помогне да създадете мечтаната бухнала прическа. Придава на косата желания обем и блясък, повдига я и помага да оформите прическата си така, както си я представяте. Така получавате обем без натоварване, продължителен контрол и надеждно задържане на косата от корените до връхчетата. Нежеланата безформена прическа остава в миналото, заменя я плътна и въздушна грива, каквато не сте и сънували. Характеристики: придава обем от корените дълготраен ефект, на който можете да разчитате не слепвя косата и не я смачква бърз и лесен стайлинг продуктът е особено подходящ за фина и слегнала коса Начин на употреба: Преди употреба разклатете добре. Нанесете на суха коса. Оформяйте по желания начин.

Вид опаковка: спрей, Дължина на косата: къса коса, Ефект: обем на косата, Начин На Употреба: Боядисване на косата в домашни условия, Ниво на задържане: слаба фиксация, Проблем с косата: oредяваща коса и косопад, Тип коса: всички видове коса, Тип на скалпа: всички видове скалп, Цветове бои за коса: сив

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: L’Oréal Professionnel
Купи сега51.10 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK