La'dor Herbalism билкова маска за тънка коса със склонност към косопад 150 мл.

Купи сега18.70 лв.22.00 лв.


La'dor Herbalism билкова маска за тънка коса със склонност към косопад 150 мл., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Vlasy > Masky na vlasy > Masky na vlasy в GeGa.bg. La'dor Herbalism билкова маска за тънка коса със склонност към косопад 150 мл. е произведен от La'dor и се предлага от NOTINO.bg на цена 18.70 лв.

Промоционална цена на La'dor Herbalism билкова маска за тънка коса със склонност към косопад 150 мл. Внимание! Промоционален продукт, с отстъпка от 3.30 лв., намален от 22.00 лв. на 18.70 лв.

La'dor Herbalism, 150 мл. , Маска за коса за жени, Маската за косаLa'dor Herbalism е незаменима стъпка от ритуала за грижи за косата. Осигурете й кратка регенерация и тя ще ви се отплати със своята жизненост и красота. Характеристики: грижа за дължината на отслабена коса допринася за стимулиране на растежа на косата действа благоприятно при косопад подсилва косъма Начин на употреба: Нанасяйте върху влажна, измита с шампоан коса. Оставете да престои за време, посочено на опаковката и после обилно изплакнете.

Ефект: За лесно разресване, изглаждане на косата, Плътност и жизненост, подхранване, Хидратация, Проблем с косата: oредяваща коса и косопад, Тип коса: всички видове коса, Тип на скалпа: всички видове скалп

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: La'dor
Купи сега18.70 лв.22.00 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK