La'dor Hydro LPP дълбоко регенерираща маска за третиране на увредена коса 530 мл.

Купи сега32.30 лв.38.00 лв.


La'dor Hydro LPP дълбоко регенерираща маска за третиране на увредена коса 530 мл., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Vlasy > Masky na vlasy > Masky na vlasy в GeGa.bg. La'dor Hydro LPP дълбоко регенерираща маска за третиране на увредена коса 530 мл. е произведен от La'dor и се предлага от NOTINO.bg на цена 32.30 лв.

Промоционална цена на La'dor Hydro LPP дълбоко регенерираща маска за третиране на увредена коса 530 мл. Внимание! Промоционален продукт, с отстъпка от 5.70 лв., намален от 38.00 лв. на 32.30 лв.

La'dor Hydro LPP, 530 мл. , Маска за коса за жени, Маската за косаLa'dor Hydro LPP е незаменима стъпка от ритуала за грижи за косата. Осигурете й кратка регенерация и тя ще ви се отплати със своята жизненост и красота. Характеристики: изглажда и въздейства срещу накъдряне улеснява разресването и следващото оформяне предоставя необходимата хидратация поправя както механични, така и химични увреждания затваря повърхността на косъма, прави го по-издръжлив Начин на употреба: Нанасяйте върху измита с шампоан коса. Оставете за малко да престои и после обилно изплакнете.

Ефект: Блясък и мекота, За лесно разресване, Предотвратяване на цъфтежите, регенерация, Хидратация, Проблем с косата: hатоварвана коса, kъсаща се коса и цъфтящи краища, непокорна коса, суха коса, увредена коса, Тип коса: всички видове коса, Тип на скалпа: всички видове скалп

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: La'dor
Купи сега32.30 лв.38.00 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK