La Roche-Posay Effaclar почистваща маска за редуциране на кожния себум и минимизиране на порите 100 мл.

Купи сега39.10 лв.46.00 лв.


La Roche-Posay Effaclar почистваща маска за редуциране на кожния себум и минимизиране на порите 100 мл., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Pleť > Odlíčení a čištění pleti > Čisticí masky в GeGa.bg. La Roche-Posay Effaclar почистваща маска за редуциране на кожния себум и минимизиране на порите 100 мл. е произведен от La Roche-Posay и се предлага от NOTINO.bg на цена 39.10 лв.

Промоционална цена на La Roche-Posay Effaclar почистваща маска за редуциране на кожния себум и минимизиране на порите 100 мл. Внимание! Промоционален продукт, с отстъпка от 6.90 лв., намален от 46.00 лв. на 39.10 лв.

La Roche-Posay Effaclar, 100 мл. , Почистваща маска за жени, Имате ли усещането, че в момента кожата на лицето ви не е в оптимална кондиция и ви трябва нещо повече, освен грижата, предлагана от крема? Маската за лице La Roche-Posay Effaclar обогатява чудесно ежедневната ви рутина – глези кожата и осигурява интензивна грижа, която носи незабавно подобряване на външния вид. Характеристики: почиства кожата в дълбочина озарява и освежава Начин на употреба: Нанесете маската на тънки слоеве върху почистеното лице, избягвайте зоните на очите. Оставете да престои за времето, посочено на опаковката.

Ефект: минимизиране на порите, против акне, Тип кожа на лицето : мазна

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: La Roche-Posay
Купи сега39.10 лв.46.00 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK