La Roche-Posay Respectissime за отстраняване на водоустойчив грим за чувствителна кожа на лицето 125 мл.

Купи сега49.36 лв.61.70 лв.


La Roche-Posay Respectissime за отстраняване на водоустойчив грим за чувствителна кожа на лицето 125 мл., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Pleť > Odlíčení a čištění pleti > Odličovače očí в GeGa.bg. La Roche-Posay Respectissime за отстраняване на водоустойчив грим за чувствителна кожа на лицето 125 мл. е произведен от La Roche-Posay и се предлага от NOTINO.bg на цена 49.36 лв.

Промоционална цена на La Roche-Posay Respectissime за отстраняване на водоустойчив грим за чувствителна кожа на лицето 125 мл. Внимание! Промоционален продукт, с отстъпка от 12.34 лв., намален от 61.70 лв. на 49.36 лв.

La Roche-Posay Respectissime, 125 мл. , Премахване на грим от очите за жени, За да свалите от очите си спирала, очна линия, молив или сенки, е необходимо да използвате специални средства. Продуктът за премахване на грим La Roche-Posay Respectissime ефективно отстранява всички замърсявания и грим от околоочната зона. Щадящата му формула е специално предназначена именно за чувствителната кожа около очите и гарантира перфектното почистване без раздразнение. Характеристики: идеално разтваря и водоустойчив грим грижливо премахва всички видове очен грим има успокояващ ефект предотвратява раздразнение на лицето Състав: без парфюм Начин на употреба: Преди употреба старателно разклатете. Нанесете върху козметичен памучен тампон, приложете на затворените очи и оставете за малко да престои. Леко и без търкане отстранете грима и другите нечистотии. Не изплаквайте.

Ефект: успокояване, Консистенция: олио, Не съдържа: без комедогенни добавки, Тип кожа на лицето : чувствителна

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: La Roche-Posay
Купи сега49.36 лв.61.70 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK