label.m Rejuvenating Radiance Oil леко масло За коса 100 мл.

Купи сега83.47 лв.98.20 лв.


label.m Rejuvenating Radiance Oil леко масло За коса 100 мл., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Vlasy > Oleje na vlasy > Klasické vlasové oleje в GeGa.bg. label.m Rejuvenating Radiance Oil леко масло За коса 100 мл. е произведен от Label.M и се предлага от NOTINO.bg на цена 83.47 лв.

Промоционална цена на label.m Rejuvenating Radiance Oil леко масло За коса 100 мл. Внимание! Промоционален продукт, с отстъпка от 14.73 лв., намален от 98.20 лв. на 83.47 лв.

label. m Rejuvenating Radiance Oil, 100 мл. , Класически масла за коса за жени, Пътят към красивата коса започва в корените ѝ, затова понякога трябва да се отдели внимание не само на грижата за дължините и връхчетата, но и за скалпа. Маслото за коса label. m Rejuvenating Radiance Oil е чудесно допълнение към вашата рутинна грижа – позволява да направите нежен масаж на скалпа и така да стимулирате микроциркулацията и космените фоликули. Носи облекчение от чувството за дискомфорт, придава необходимите хранителни вещества на корените на косата и допринася за цялостното укрепване. Характеристики: придава блясък на косата не слягва косата подхранва косата в дълбочина видимо разкрасява косата улеснява разресването придава кадифена мекота на косата Начин на употреба: Нанесете върху измитата с шампоан и подсушена с кърпа коса. Нанесете малко количество продукт само върху краищата и увредените части на косата.

Вид масло: Арганово масло, Ефект: Блясък и мекота, За лесно разресване, подхранване, регенерация, Хидратация, Тип коса: всички видове коса, Тип на скалпа: всички видове скалп

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Label.M
Купи сега83.47 лв.98.20 лв.



Може да харесате още:

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK