Labor Pro Plum Vapor преса за коса на пара За коса

Купи сега178.50 лв.210.00 лв.


Labor Pro Plum Vapor преса за коса на пара За коса, се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Vlasy > Elektronika > Žehličky na vlasy в GeGa.bg. Labor Pro Plum Vapor преса за коса на пара За коса е произведен от Labor Pro и се предлага от NOTINO.bg на цена 178.50 лв.

Промоционална цена на Labor Pro Plum Vapor преса за коса на пара За коса Внимание! Промоционален продукт, с отстъпка от 31.50 лв., намален от 210.00 лв. на 178.50 лв.

Labor Pro Plum Vapor, Преси за коса за жени, Искате да се радвате на идеално гладка прическа, но резултатът, който можете да постигнете с помощта на изглаждащи кремове и други стилизиращи продукти, не ви е достатъчен? Пресата за коса Labor Pro Plum Vapor отговаря на изискванията ви и ви помага да постигнете визията, която си представяте. Изглажда косата перфектно, за да бъде винаги красиво оформена, гъвкава и прелестно блестяща. Освен идеалното изправяне на косата само за миг ви помага да създадете и елегантни вълни. Характеристики: отлично изправя косата предотвратява накъдряне на косата кабел с въртящ се накрайник съживява красотата и блясъка на боядисаната коса Начин на употреба: Само за професионална употреба.

Тип захранване: mрежов

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Labor Pro
Купи сега178.50 лв.210.00 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK