Lalique Amethyst Eclat Б.О.

Купи сега60.00 лв.


Lalique Amethyst Eclat Б.О., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Парфюми > Парфюми в транспортна опаковка Б.О. > Lalique в GeGa.bg. Lalique Amethyst Eclat Б.О. е произведен от Lalique и се предлага от Parfumi-shop.net на цена 60.00 лв.

Lalique стартира наследник на аромата Amethyst от 2007 година, вдъхновен от скъпоценния камък аметист, който e въведен през юли 2014 година. Името на аромата е Lalique Amethyst Eclat и пристига в същата форма на флакона като Amethyst, украсен с цветове от божур, къпина и малина. Цветът на флакона е лилав както предишното издание, но в малко по-светли нюанси, преливащи от тъмни към светли. Лансиран през 2014 година. Връхни нотки: касис, малина, круша Средни нотки: божур, роза, магнолия Базови нотки: виолетово дърво, къпина, мускус Продуктът е оригинален, с гарантиран произход, в транспортна опаковка.

Предлага се от Parfumi-shop.net
Производител: Lalique
Купи сега60.00 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK