Lalique Encre Noire Sport

Купи сега63.00 лв.


Lalique Encre Noire Sport, се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Парфюми > Мъжки парфюми > Lalique в GeGa.bg. Lalique Encre Noire Sport е произведен от Lalique и се предлага от Parfumi-shop.net на цена 63.00 лв.

Разработен от парфюмериста Nathalie Lorson, Encre Noire Sport отваря с взрив от енергизиращ грейпфрут и искрящ бергамот, допълнени от свеж кипарис и ароматна лавандула. Сърцето му тупти с топли и буйни нотки на жилав бърбън ветивер и опушен хаитянски ветивер, окъпани с водни акорди и подправени с индийско орехче. Обонятелният отпечатък на мускус и кашмир, в основата, завършват композицията. Encre Noire Sport 2013 за мъже се предлага като 50 и 100 мл тоалетна вода /Eau de Toilette/, в същият по форма флакон, като на изданието Encre Noire, от 2006 г. Парфюмерист на изданието е Nathalie Lorson. Връхни нотки : грейпфрут, бергамот, кипарис, лавандула Сърдечни нотки : водни акорди, индийско орехче, бърбън ветивер, хаитянски ветивер Базисни нотки : мускус, кашмир Продуктът е оригинален, с гарантиран произход, в оригинална опаковка.

Предлага се от Parfumi-shop.net
Производител: Lalique
Купи сега63.00 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK