Lalique Figuier Amalfi - Italy cпрей за дома 100 мл.

Виж цената


Lalique Figuier Amalfi - Italy cпрей за дома 100 мл., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Vůně do bytu > Osvěžovače > Osvěžovače vzduchu в GeGa.bg. Lalique Figuier Amalfi - Italy cпрей за дома 100 мл. е произведен от Lalique и се предлага от NOTINO.bg

Lalique Figuier Amalfi - Italy, 100 мл. , Ароматизатори за въздух Ароматизатори за дома, Със спрея за дома Lalique Figuier Amalfi - Italy просторите на вашия интериор ще ухаят красиво с едно натискане. Благодарение на моменталния ефект вие можете да се наслаждавате на приятния аромат веднага, когато поискате. Характеристики: плодов аромат аромат на чист въздух Начин на употреба: Съхранявайте на места, недостъпни за деца и домашни любимци. При съприкосновение на пълнителя на продукта с кожата, веднага измийте обилно с вода и сапун. При засягане на очите изплакнете с вода в продължение на няколко минути. Постъпвайте съгласно приложената инструкция.

Видове аромати за дома: плодов

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Lalique
Виж цената

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK