Lalique Pour Homme Lion парфюмна вода за мъже 125 мл.

Купи сега43.60 лв.54.50 лв.


Lalique Pour Homme Lion парфюмна вода за мъже 125 мл., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Health & Beauty > Personal Care > Cosmetics > Perfume & Cologne в GeGa.bg. Lalique Pour Homme Lion парфюмна вода за мъже 125 мл. е произведен от Lalique и се предлага от NOTINO.bg на цена 43.60 лв.

Промоционална цена на Lalique Pour Homme Lion парфюмна вода за мъже 125 мл. Внимание! Промоционален продукт, с отстъпка от 10.90 лв., намален от 54.50 лв. на 43.60 лв.

Lalique Pour Homme Lion, 125 мл. , Парфюмна вода за мъже, Неостаряваща класика, която отдава дължимото на мъжката елегантност и естествената харизма. Парфюмната вода за мъже Lalique Pour Homme Lion бързо ще се превърне в неразделна част от личността ви. дървесен аромат ароматично ухание с билкови нотки ще се хареса на всеки съвременен джентълмен аромат, подходящ за всекидневно носене

Вид аромат: Ароматни, Дървесни, Интензивност: Среден, Случай: Ежедневно ползване, Специални поводи

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Lalique
Купи сега43.60 лв.54.50 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK