Lancôme Hydra Zen дневен хидратиращ крем за всички типове кожа на лицето 75 мл.

Купи сега95.04 лв.118.80 лв.


Lancôme Hydra Zen дневен хидратиращ крем за всички типове кожа на лицето 75 мл., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Pleť > Péče o pleť > Pleťové krémy в GeGa.bg. Lancôme Hydra Zen дневен хидратиращ крем за всички типове кожа на лицето 75 мл. е произведен от Lancome и се предлага от NOTINO.bg на цена 95.04 лв.

Промоционална цена на Lancôme Hydra Zen дневен хидратиращ крем за всички типове кожа на лицето 75 мл. Внимание! Промоционален продукт, с отстъпка от 23.76 лв., намален от 118.80 лв. на 95.04 лв.

Lancôme Hydra Zen, 75 мл. , Кремове за лице за жени, Не искате да подценявате грижата за кожата на лицето си? Всеки ден използвайте крем за лице – той е основата на грижата за кожата на лицето, без който козметичната рутина не може да мине, без значение от типа кожа и специфичните нужди. Кремът за лице Lancôme Hydra Zen подпомага естествените функции на кожата, поддържа я в баланс и с достатъчната хидратация допринася за цялостно по-здравия вид. Характеристики: интензивно хидратира подхранва в дълбочина предпазва кожата от вредните външни влияния успокоява раздразненията и зачервяванията Начин на употреба: Прилагайте върху почистена кожа и масажирайте с кръгови движения.

Ефект: антистрес, озаряване, Хидратация, Кога да се нанася: дневен и нощен, Консистенция: крем, Слънцезащита: без SPF, Тип кожа на лицето : за всеки тип кожа

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Lancome
Купи сега95.04 лв.118.80 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK