Lancôme Ombre Hypnôse Iridescent Color сенки за очи цвят I204 Cuban Light 2.5 гр.

Виж цената


Lancôme Ombre Hypnôse Iridescent Color сенки за очи цвят I204 Cuban Light 2.5 гр., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Líčení > Oči > Oční stíny в GeGa.bg. Lancôme Ombre Hypnôse Iridescent Color сенки за очи цвят I204 Cuban Light 2.5 гр. е произведен от Lancome и се предлага от NOTINO.bg

Lancôme Ombre Hypnôse Iridescent Color, 2. 5 гр. , Сенки за очи за жени, Имате ли любима палитра сенки, от която някои цветове изчезват по-бързо от останалите, а вие не си представяте грима без тях? Или пък тръгвате на път и в козметичната ви чантичка се събират само най-необходимите вещи? Благодарение на компактните си размери сенките за очи Lancôme Ombre Hypnôse Iridescent Color не заемат много място и така могат винаги да ви бъдат под ръка – самостоятелно в дамската чанта, или като допълнение към любимата ви палитра. Позволяват ви да гримирате клепача или да дооформите очите според представите си и придават ново измерение на всеки грим, без значение каква е причината да ги купите. Текстурата им гарантира равномерно цветно покритие и ще ви бъде лесно не само да ги нанасяте, но и да ги втривате до преливане, без остри преходи между тях. Характеристики: дълготрайна издръжливост не се размива в гънките на клепача Начин на употреба: Нанесете сенките на клепачите на очите с четка, пенен апликатор или възглавничките на пръстите.

Ефект: дълготраен, Цвят: златен

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Lancome
Виж цената



Може да харесате още:

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK