Lancôme Tonique Confort хидратиращ и успокояващ тоник за суха кожа за жени 200 мл.

Виж цената


Lancôme Tonique Confort хидратиращ и успокояващ тоник за суха кожа за жени 200 мл., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Pleť > Tonizace a zklidnění pleti > Pleťová tonika в GeGa.bg. Lancôme Tonique Confort хидратиращ и успокояващ тоник за суха кожа за жени 200 мл. е произведен от Lancome и се предлага от NOTINO.bg

Lancôme Tonique Confort, 200 мл. , Почистващ тоник за жени, Също толкова важен, колкото самият процес на почистване, е и преходът между почистването и следващата рутина за грижа. Тоникът за лице Lancôme Tonique Confort свързва по идеален начин отделните стъпки на тези процеси и обогатява цялостната ви рутина. Грижи се за финалното почистване на кожата, при което отстранява остатъците от грим, замърсявания, но и от почистващи продукти, като същевременно деликатно тонизира кожата. Оставя я не само перфектно чиста и готова за следващата грижа, но и освежена, успокоена и с нужния баланс. Характеристики: избавя кожата от нечистотии и мазнини оставя кожата фина, свежа и сияеща регенерира кожата Начин на употреба: Нанесете върху козметичен тампон и с кръгови движения прилагайте по лицето.

Ефект: почистване, Тип кожа на лицето : суха

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Lancome
Виж цената

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK