Lancaster 365 Skin Repair Essence Lotion възстановяваща есенция за лице за жени 200 мл.

Купи сега41.60 лв.


Lancaster 365 Skin Repair Essence Lotion възстановяваща есенция за лице за жени 200 мл., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Health & Beauty > Personal Care > Cosmetics > Skin Care в GeGa.bg. Lancaster 365 Skin Repair Essence Lotion възстановяваща есенция за лице за жени 200 мл. е произведен от Lancaster и се предлага от NOTINO.bg на цена 41.60 лв.

Lancaster 365 Skin Repair Essence Lotion, 200 мл. , Почистващ тоник за жени, Също толкова важен, колкото самият процес на почистване, е и преходът между почистването и следващата рутина за грижа. Тоникът за лице Lancaster 365 Skin Repair Essence Lotion свързва по идеален начин отделните стъпки на тези процеси и обогатява цялостната ви рутина. Грижи се за финалното почистване на кожата, при което отстранява остатъците от грим, замърсявания, но и от почистващи продукти, като същевременно деликатно тонизира кожата. Оставя я не само перфектно чиста и готова за следващата грижа, но и освежена, успокоена и с нужния баланс. Характеристики: предпазва от прекомерно изсушаване на кожата хидратира и подхранва кожата на лицето оставя кожата фина, свежа и сияеща регенерира кожата освежава и озарява предпазва кожата от вредните външни влияния подготвя кожата за нанасяне на продуктите за грижа Начин на употреба: Ползвайте всяка сутрин и/или вечер. Нанесете върху козметичен тампон и с кръгови движения прилагайте по лицето.

Ефект: озаряване, подхранване, предпазва от външните влияния, ревитализация, регенерация, Хидратация, Кога да се нанася: дневен и нощен, Слънцезащита: без SPF, Тип кожа на лицето : за всеки тип кожа

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Lancaster
Купи сега41.60 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK