Lancaster Skin Essentials подаръчен комплект за жени

Купи сега78.48 лв.87.20 лв.


Lancaster Skin Essentials подаръчен комплект за жени, се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Pleť > Odlíčení a čištění pleti > Odličovače pleti в GeGa.bg. Lancaster Skin Essentials подаръчен комплект за жени е произведен от Lancaster и се предлага от NOTINO.bg на цена 78.48 лв.

Промоционална цена на Lancaster Skin Essentials подаръчен комплект за жени Внимание! Промоционален продукт, с отстъпка от 8.72 лв., намален от 87.20 лв. на 78.48 лв.

Lancaster Skin Essentials, Козметични комплекти за жени, Свалянето на грима е основна стъпка от грижата за кожата на лицето, която никога не трябва да пропускате. Продуктът за премахване на грим Lancaster Skin Essentials ефективно отстранява от лицето ви целия макиаж и оставя кожата ви нежна, перфектно чиста и подготвена за следващата грижа. Комплектът съдържа: Lancaster Skin Essentials - Express Cleanser 400 ml почистваща вода за лице за лице и очи 400 мл. Lancaster Skin Essentials - Softening Toner 400 ml омекотяващ тоник без алкохол 400 мл. Характеристики: изключително подходящ за подарък успокоява и тонизира оставя кожата фина, свежа и сияеща

Вид продукт: Комплекти, Ефект: почистване, Тип кожа на лицето : за всеки тип кожа, Тип комплекти: подаръчен комплект

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Lancaster
Купи сега78.48 лв.87.20 лв.



Може да харесате още:

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK