Lancome O D`Azur Б.О.

Купи сега69.99 лв.


Lancome O D`Azur Б.О., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Парфюми > Парфюми в транспортна опаковка Б.О. > Lancome в GeGa.bg. Lancome O D`Azur Б.О. е произведен от Lancome и се предлага от Parfumi-shop.net на цена 69.99 лв.

Lancome представи новият си аромат O `г Azur, който пристига на пазара през юни 2010 година. Ароматът е създадена от двама парфюмеристи, Domitile Bertier и Софи Labbe, а рекламната кампания е дело на Марио Тестино. Лице на новия парфюм е Дария Werbowy, известна с рекламата на Hypnose. О г "Azur е свеж аромат цветно-плодов, пикантен аромат на розов пипер с лека основа на топли, дървесни нотки и мускус. Връхни нотки на новото издание са калабрийски лимон и бергамот . А сърцето е женственно и нежно, създадено от божур и турски листенца от рози, украсени с розов пипер, а базата включва топлата прегръдка на дървесни нотки, ambrette семена и чувствен мускус. Продуктът е оригинален, с гарантирано качество и произход, в транспортна опаковка.

Предлага се от Parfumi-shop.net
Производител: Lancome
Купи сега69.99 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK