Lee Stafford Plump Up The Volume шампоан за обем за тънка коса без обем 250 мл.

Виж цената


Lee Stafford Plump Up The Volume шампоан за обем за тънка коса без обем 250 мл., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Vlasy > Šampony > Šampony в GeGa.bg. Lee Stafford Plump Up The Volume шампоан за обем за тънка коса без обем 250 мл. е произведен от Lee Stafford и се предлага от NOTINO.bg

Lee Stafford Plump Up The Volume, 250 мл. , Шампоани за жени, За да поддържате косата си здрава, блестяща и жизнена, е важно да осигурите правилната грижа. А тя започва с редовно миене на косата. Шампоанът Lee Stafford Plump Up The Volume помага за ефикасно премахване на всички замърсявания, омазняване и остатъци от стилизиращи и други козметични продукти от косата и скалпа. Придава усещане за свежест и чистота и идеално подготвя косата и скалпа за по-нататъшната грижа, като подпомага действието на съдържащите се активни вещества. Характеристики: измива косата и кожата на главата придава блясък и обем Начин на употреба: Нанесете достатъчно количество шампоан върху мокра коса. Разпенете и обилно изплакнете. При необходимост повторете.

Ефект: обем на косата, почистване, Тип коса: фина коса, Тип на скалпа: всички видове скалп

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Lee Stafford
Виж цената

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK