Lee Stafford Shine Head Shine Spray спрей за коса за блясък 200 мл.

Купи сега13.52 лв.16.90 лв.


Lee Stafford Shine Head Shine Spray спрей за коса за блясък 200 мл., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Vlasy > Styling > Lesky na vlasy в GeGa.bg. Lee Stafford Shine Head Shine Spray спрей за коса за блясък 200 мл. е произведен от Lee Stafford и се предлага от NOTINO.bg на цена 13.52 лв.

Промоционална цена на Lee Stafford Shine Head Shine Spray спрей за коса за блясък 200 мл. Внимание! Промоционален продукт, с отстъпка от 3.38 лв., намален от 16.90 лв. на 13.52 лв.

Lee Stafford Shine Head Shine Spray, 200 мл. , Блясъци за коса за жени, Има ли нещо, което липсва на прическата ви, за да може красотата да изпъкне? Продуктът Lee Stafford Shine Head Shine Spray придава на косата ви прелестен блясък и помага да заблести, без значение дали е кафява, руса, рижа или черна. Позволява ви само за няколко секунди да се радвате на ослепителен вид, без усещане за натоварване, слепване или омазняване на косата. Освен това благодарение на фиксиращите си способности допринася за това, прическата ви да запази формата си за дълго. Накратко, грижи се за финалното оформяне, което довежда до абсолютно съвършенство. Характеристики: придава на косата ослепителен блясък не слягва косата гарантира пригладен вид след употреба косата е по-еластична и подхранена Начин на употреба: Нанесете от разстояние равномерно върху суха коса.

Вид опаковка: спрей, Дължина на косата: дълга коса, Ефект: Блясък и мекота, Ниво на задържане: слаба фиксация, Тип коса: всички видове коса, Тип на скалпа: всички видове скалп

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Lee Stafford
Купи сега13.52 лв.16.90 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK