Lilliputiens Playbook Farm контрастна образователна книжка с гризалка 1 бр.

Купи сега23.46 лв.27.60 лв.


Lilliputiens Playbook Farm контрастна образователна книжка с гризалка 1 бр., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Matka a dítě > Hračky pro děti > Kousátka в GeGa.bg. Lilliputiens Playbook Farm контрастна образователна книжка с гризалка 1 бр. е произведен от Lilliputiens и се предлага от NOTINO.bg на цена 23.46 лв.

Промоционална цена на Lilliputiens Playbook Farm контрастна образователна книжка с гризалка 1 бр. Внимание! Промоционален продукт, с отстъпка от 4.14 лв., намален от 27.60 лв. на 23.46 лв.

Lilliputiens Playbook Farm, 1 бр. , Дребни играчки за деца, Играчките са идеален начин да привлечете най-малките. Играчката Lilliputiens Playbook Farm не просто ще забавлява детето, но също така ще помогне за развитието на сетивното му възприятие и други умения. Характеристики: различни текстури и материи, които стимулират допирното осезание гризането успокоява венците на бебето, докато зъбите растат ярките цветове стимулират развитието на сетивата на детето може да се окачи на количката, столче за кола или активна гимнастика подходящ за декорация на детска стая развива уменията на детето да съсредоточава вниманието си стимулира развитието на зрението и допирното осезание лека и практична, идеална за път

Приказен мотив: Приказни герои, Цвят: зелен, оранжев, син

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Lilliputiens
Купи сега23.46 лв.27.60 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK