Linoderm Mama Stretch Marks Care крем за тяло за профилактика на стрии за бременни жени 200 мл.

Виж цената


Linoderm Mama Stretch Marks Care крем за тяло за профилактика на стрии за бременни жени 200 мл., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Tělo > Strie a celulitida > Péče proti striím в GeGa.bg. Linoderm Mama Stretch Marks Care крем за тяло за профилактика на стрии за бременни жени 200 мл. е произведен от Linoderm и се предлага от NOTINO.bg

Linoderm Mama Stretch Marks Care, 200 мл. , Грижа за тялото по време на бременността и след ра за жени, Изпъването на кожата по време на бременност е нормално, но с подходяща грижа можете да значително да помогнете на кожата си и да допринесете за регенерацията ѝ. Включете в редовната си рутинна грижа продукта Linoderm Mama Stretch Marks Care и след раждането няма да ви притесняват стрии. Характеристики: бързо се абсорбира хидратира и подхранва в дълбочина благоприятно въздейства срещу стрии и белези повишава еластичността на кожата заздравява кожата отстранява сърбеж и напрежение помага за предотвратяване на възникване на стрии Начин на употреба: Леко масажирайте в кожата малко количество от продукта по проблемните зони на тялото.

Консистенция: крем, Тип кожа: за всички типове кожа

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Linoderm
Виж цената

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK