Linola Face Хидратиращ и подхранващ крем за суха атопична кожа 50 мл.

Купи сега20.57 лв.24.20 лв.


Linola Face Хидратиращ и подхранващ крем за суха атопична кожа 50 мл., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Pleť > Péče o pleť > Pleťové krémy в GeGa.bg. Linola Face Хидратиращ и подхранващ крем за суха атопична кожа 50 мл. е произведен от Linola и се предлага от NOTINO.bg на цена 20.57 лв.

Промоционална цена на Linola Face Хидратиращ и подхранващ крем за суха атопична кожа 50 мл. Внимание! Промоционален продукт, с отстъпка от 3.63 лв., намален от 24.20 лв. на 20.57 лв.

Linola Face, 50 мл. , Специална грижа за кожата унисекс, Не искате да подценявате грижата за кожата на лицето си? Използвайте всеки ден хидратиращ крем – това е основата на грижата за кожата на лицето, без която не може да мине нито една козметична рутина. Кремът за лице Linola Face придава на кожата ви необходимата доза хидратация, носи облекчение от усещането за сухота и предотвратява появата на люспи. Оставя кожата балансирана, омекотена, подхранена и нежна. Хидратиращото му действие помага и в битката против признаците на стареене. Характеристики: има успокояващ ефект регенерира и витализира интензивно хидратира подхранва в дълбочина продуктът е подходящ за чувствителна кожа Начин на употреба: Нанесете върху почистена кожа и масажирайте с кръгови движения.

Ефект: регенерация, успокояване, Хидратация, Кога да се нанася: дневен, Консистенция: крем, Слънцезащита: без SPF, Тип кожа на лицето : aтопична и дерматична кожа, чувствителна, Форма: Крем

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Linola
Купи сега20.57 лв.24.20 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK