Linola Sun Lotion SPF50 крем за загар за суха към атопична кожа 100 мл.

Купи сега27.37 лв.32.20 лв.


Linola Sun Lotion SPF50 крем за загар за суха към атопична кожа 100 мл., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Pleť > Slunce > Ochrana proti slunečnímu záření в GeGa.bg. Linola Sun Lotion SPF50 крем за загар за суха към атопична кожа 100 мл. е произведен от Linola и се предлага от NOTINO.bg на цена 27.37 лв.

Промоционална цена на Linola Sun Lotion SPF50 крем за загар за суха към атопична кожа 100 мл. Внимание! Промоционален продукт, с отстъпка от 4.83 лв., намален от 32.20 лв. на 27.37 лв.

Linola Sun Lotion SPF50, 100 мл. , Специална грижа за кожата унисекс, Защитете кожата си от изгаряне, преждевременно стареене и други увреждания, причинени от слънчевите лъчи. Слънцезащитният продукт Linola Sun Lotion SPF50 предлага надежден щит срещу UV лъчите и така ви помага да предотвратите не само изгарянето или появата на пигментни петна, но и намаляването на еластичността, загубата на колаген и другите прояви на стареенето на кожата. Не на последно място намалява значително риска от рак на кожата. Характеристики: предпазва кожата от UVA и UVB лъчите може да се ползва за лице и тяло продуктът е хипоалергенен не оставя бели петна по кожата лесно се разтрива и не оставя мазен филм хидратира и подхранва не причинява алергични реакции Начин на употреба: Нанесете върху кожата непосредствено преди излагане на слънце. Нанесете преди излагане на слънце и старателно разтрийте. Повторете при необходимост, особено след къпане, подсушаване с кърпа или при прекомерно изпотяване. Не стойте на слънце твърде дълго, дори да сте ползвали средства за защита от слънчевите лъчи.

Ефект: подхранване, предпазва от външните влияния, против пигментни петна, Хидратация, Консистенция: крем, Начин на приложение: За външно приложение върху кожата, Не съдържа: без комедогенни добавки, Слънцезащитен фактор: изключително висока защита (SPF 50+), Тип кожа: aтопична и дерматична кожа, суха, чувствителна, Тип кожа на лицето : aтопична и дерматична кожа, проблемна, суха, чувствителна, Форма: Крем

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Linola
Купи сега27.37 лв.32.20 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK