Lip Smacker Marvel Guardians of the Galaxy балсам за устни 8x4 гр.

Купи сега20.61 лв.22.90 лв.


Lip Smacker Marvel Guardians of the Galaxy балсам за устни 8x4 гр., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Pleť > Pro děti > Balzámy na rty в GeGa.bg. Lip Smacker Marvel Guardians of the Galaxy балсам за устни 8x4 гр. е произведен от Lip Smacker и се предлага от NOTINO.bg на цена 20.61 лв.

Промоционална цена на Lip Smacker Marvel Guardians of the Galaxy балсам за устни 8x4 гр. Внимание! Промоционален продукт, с отстъпка от 2.29 лв., намален от 22.90 лв. на 20.61 лв.

Lip Smacker Marvel Guardians of the Galaxy, 8x4 гр. , Грим за деца за деца, Деликатната и чувствителна кожа на детските устни ежедневно е изложена на различни натоварвания – от честия контакт с храна до неблагоприятни метеорологични условия. Затова заслужава специална грижа с екстра деликатна формула. Балсамът за устни Lip Smacker Marvel Guardians of the Galaxy е разработен специално за нуждите на детските устни и поради тази причина им осигурява всичко, от което се нуждаят, за да останат хидратирани, деликатни и защитени от изсушаване и напукване. Характеристики: за малки кокони предотвратява напукване и раздразнение омекотява устните прави устните меки и нежни Начин на употреба: Нанасяйте леко върху устните с кръгови движения.

Приказен мотив: Супергерои, Слънцезащита: без SPF

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Lip Smacker
Купи сега20.61 лв.22.90 лв.



Може да харесате още:

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK