Lirene Sun care слънцезащитен крем за лице за деца SPF 30 50 мл.

Купи сега9.52 лв.11.20 лв.


Lirene Sun care слънцезащитен крем за лице за деца SPF 30 50 мл., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Pleť > Pro děti > Péče o pleť в GeGa.bg. Lirene Sun care слънцезащитен крем за лице за деца SPF 30 50 мл. е произведен от Lirene и се предлага от NOTINO.bg на цена 9.52 лв.

Промоционална цена на Lirene Sun care слънцезащитен крем за лице за деца SPF 30 50 мл. Внимание! Промоционален продукт, с отстъпка от 1.68 лв., намален от 11.20 лв. на 9.52 лв.

Lirene Sun care, 50 мл. , Слънцезащитна козметика за деца за деца, Защитете кожата си от преждевременно стареене и други увреждания, причинени от слънчевите лъчи. Деликатната кожа на лицето е много по-чувствителна, отколкото кожата по останалата част от тялото, а освен това е изложена на слънчевите лъчи през цялата година – затова е изключително важно да не подценявате предпазването ѝ. Продуктът с минерален UV филтър Lirene Sun care създава върху кожата на лицето ви бариера, гарантираща надеждна защита от UV лъчите и така ви помага да предотвратите не само изгарянето или появата на пигментни петна, но намаляването на еластичността, загубата на колаген и другите прояви на стареенето на кожата. Характеристики: подготвя кожата за излагане на слънце минерални UV филтри – остават на повърхността на кожата и отразяват слънчевите лъчи предпазва кожата от UVA и UVB лъчите създава защитна бариера на кожата хидратира и подхранва детската кожа продуктът е хипоалергенен Състав: цинков и титанов оксид – осигуряват защита от UVA и UVB лъчи Начин на употреба: Подходящ за всекидневна употреба. Нанесете по детската кожа и леко масажирайте. Повторете при необходимост, предимно след къпане, в случай на потене и подсушаване с кърпа. Не излагайте малки деца пряко на слънцето. Не стойте на слънце твърде дълго, дори да сте ползвали средства за защита от слънчевите лъчи.

Активни вещества: С Пантенол, Ефект: предпазва от външните влияния, против пигментни петна, Хидратация, Кога да се нанася: дневен, Консистенция: тоалетно мляко, Слънцезащита: със SPF, Слънцезащитен фактор: висока защита (SPF 30 – SPF 50), Тип кожа на лицето : за всеки тип кожа

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Lirene
Купи сега9.52 лв.11.20 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK