Listerine Total Care Sensitive вода за уста за цялостна защита на чувствителни зъби 500 мл.

Купи сега11.50 лв.15.00 лв.


Listerine Total Care Sensitive вода за уста за цялостна защита на чувствителни зъби 500 мл., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Zuby > Ústní vody a ústní spreje > Ústní vody в GeGa.bg. Listerine Total Care Sensitive вода за уста за цялостна защита на чувствителни зъби 500 мл. е произведен от Listerine и се предлага от NOTINO.bg на цена 11.50 лв.

Промоционална цена на Listerine Total Care Sensitive вода за уста за цялостна защита на чувствителни зъби 500 мл. Внимание! Промоционален продукт, с отстъпка от 3.50 лв., намален от 15.00 лв. на 11.50 лв.

Listerine Total Care Sensitive, 500 мл. , Води и спрейове за уста за мъже, Водата за уста Listerine Total Care Sensitive не само освежава дъха ви, но едновременно се бори срещу зъбната плака и помага за опазване здравето на венците и зъбите. Характеристики: намалява чувствителността на зъбите укрепва емайла убива бактериите осигурява свеж дъх Начин на употреба: След почистване на зъбите изплакнете с водата за уста за времето, посочено на опаковката и после изплюйте.

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Listerine
Купи сега11.50 лв.15.00 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK