Listerine Total Care Zero вода за уста за цялостна защита на зъбите без алкохол вкус Smooth Mint 500 мл.

Виж цената


Listerine Total Care Zero вода за уста за цялостна защита на зъбите без алкохол вкус Smooth Mint 500 мл., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Health & Beauty > Personal Care > Oral Care > Mouthwash в GeGa.bg. Listerine Total Care Zero вода за уста за цялостна защита на зъбите без алкохол вкус Smooth Mint 500 мл. е произведен от Listerine и се предлага от NOTINO.bg

Listerine Total Care Zero, 500 мл. , Води и спрейове за уста за мъже, Водата за уста Listerine Total Care Zero не само освежава дъха ви, но едновременно се бори срещу зъбната плака и помага за опазване здравето на венците и зъбите. Характеристики: бори се срещу възникване на зъбен кариес убива бактериите защита от зъбния налеп осигурява свеж дъх Начин на употреба: След почистване на зъбите изплакнете с водата за уста за времето, посочено на опаковката и после изплюйте.

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Listerine
Виж цената

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK