Little Butterfly Scent of Seas стягащ серум за тяло за мама 150 мл.

Купи сега56.86 лв.66.90 лв.


Little Butterfly Scent of Seas стягащ серум за тяло за мама 150 мл., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Tělo > Péče o tělo > Tělová mléka в GeGa.bg. Little Butterfly Scent of Seas стягащ серум за тяло за мама 150 мл. е произведен от Little Butterfly и се предлага от NOTINO.bg на цена 56.86 лв.

Промоционална цена на Little Butterfly Scent of Seas стягащ серум за тяло за мама 150 мл. Внимание! Промоционален продукт, с отстъпка от 10.04 лв., намален от 66.90 лв. на 56.86 лв.

Little Butterfly Scent of Seas, 150 мл. , Грижа за тялото по време на бременността и след ра за жени, Бременността е специален период в живота на жената, който заслужава и специална грижа за тялото. Продуктът Little Butterfly Scent of Seas е разработен с оглед на нуждите на кожата ви преди раждането и след него. Осигурете си грижа по мярка и се глезете без притеснения. Характеристики: дерматологично тествано ефективно регенерира кожата възвръща еластичността на кожата укрепва кожната бариера кожата видимо оздравява Състав: продуктът е хипоалергенен вегански продукт Начин на употреба: Нанесете върху чиста кожа и нежно масажирайте до пълно абсорбиране.

Ефект: подсилване, подхранване, регенерация, Хидратация, Консистенция: флуид, Тип кожа: aтопична и дерматична кожа, за всички типове кожа, суха, чувствителна

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Little Butterfly
Купи сега56.86 лв.66.90 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK