Lola Cosmetics Ondulados Lola Inc. Creme Texturizador текстуризиращ брилянтин 500 гр.

Купи сега26.32 лв.37.60 лв.


Lola Cosmetics Ondulados Lola Inc. Creme Texturizador текстуризиращ брилянтин 500 гр., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Vlasy > Styling > Pomády na vlasy в GeGa.bg. Lola Cosmetics Ondulados Lola Inc. Creme Texturizador текстуризиращ брилянтин 500 гр. е произведен от Lola Cosmetics и се предлага от NOTINO.bg на цена 26.32 лв.

Промоционална цена на Lola Cosmetics Ondulados Lola Inc. Creme Texturizador текстуризиращ брилянтин 500 гр. Внимание! Промоционален продукт, с отстъпка от 11.28 лв., намален от 37.60 лв. на 26.32 лв.

Lola Cosmetics Ondulados Lola Inc. Creme Texturizador, 500 гр. , Восъци за коса за жени, Искате ли да укротите непокорната си коса и да се радвате на прическа, която издържа дълго? Заложете на класиката сред стилизиращата козметика. Помадата за коса Lola Cosmetics Ondulados Lola Inc. Creme Texturizador ще ви помогне лесно да постигнете перфектен резултат. Позволява ви да изгладите косата, да придадете желаната форма, като по този начин създава стилизиране като от ръката на професионалист, но от комфорта на дома ви. Едновременно с това се грижи за силната фиксация и стягане, така че всеки кичур стои на мястото си и косата ви изглежда перфектно оформена през целия ден. Изпробвайте този доказан с годините стилизиращ продукт и го оставете да подчертае прическата ви и да я поддържа фиксирана за дълго време. Характеристики: придава на косата ослепителен блясък пази косата от външни вредни влияния Начин на употреба: Прилагайте върху влажна коса, предимно по дължината и краищата.

Активни вещества: джинджифил, невен, Дължина на косата: дълга коса, Ефект: Блясък и мекота, Запазване на вълните, Оформяне и текстура, Термична защита, Ниво на задържане: средна фиксация

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Lola Cosmetics
Купи сега26.32 лв.37.60 лв.



Може да харесате още:

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK