Long4Lashes More4Care Extra Nails укрепващ лак за нокти 10 мл.

Виж цената


Long4Lashes More4Care Extra Nails укрепващ лак за нокти 10 мл., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Líčení > Nehty > Péče o nehty в GeGa.bg. Long4Lashes More4Care Extra Nails укрепващ лак за нокти 10 мл. е произведен от Long4Lashes и се предлага от NOTINO.bg

Long4Lashes More4Care Extra Nails, 10 мл. , Грижа за нокти за жени, Маникюрът ви може да изпъкне истински само върху добре подхранени и здрави нокти. За поддържането им в идеална кондиция ще ви помогне продуктът Long4Lashes More4Care Extra Nails, който им осигурява професионална грижа. Укрепва крехките или слаби нокти, склонни към нацепване, придава ослепителен блясък на увредените нокти. Благодарение на специалната си формула, обогатена с вещества за грижа, гарантира, че ще останат здрави, гъвкави и ще могат да придобият красива дължина. Ще го оценят всички, които искат да върнат на ноктите си естествената красота и здрав вид. Характеристики: подсилва ноктите предпазва от напукване, чупене и цепене на ноктите изглажда повърхността на ноктите подхранва ноктите и кожичките на ноктите Начин на употреба: Нанесете един слой директно върху ноктите.

Цвят: розов

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Long4Lashes
Виж цената



Може да харесате още:

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK