LOTTO Evo Jr L Black

Купи сега34.95 лв.69.90 лв.


LOTTO Evo Jr L Black, се намира в категория Мода - Голямото разчистване > Жени > Обувки > Спортни обувки в GeGa.bg. LOTTO Evo Jr L Black е произведен от Lotto и се предлага от Dress4less.bg на цена 34.95 лв.

Промоционална цена на LOTTO Evo Jr L Black Внимание! Промоционален продукт, с отстъпка от 34.95 лв., намален от 69.90 лв. на 34.95 лв.

Страхотни детски маратонки  Lotto  в черен цвят с бели елементи, изработени от висококачествена еко кожа. Моделът е изчистен и класически дизайн с нисък профил вдъхновен от тенис моделите. Името на марката е разположено на петата, както и странично на модела. Завръзването е с еластични връзк, които придържат стапалото стабилно. Маратонките са със странични отвори за по-добра вентилация при ежедневно носене. Подметката е произведена от висококачествена гума, която осигурява добро сцепление. Обувките са перфектния избор както за спорт, така и за ежедневието. Много добре се съчетават с дънки, клин или спортен панталон.  
 

Предлага се от Dress4less.bg
Производител: Lotto
Купи сега34.95 лв.69.90 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK