Lovely Vegan Loose Powder прозрачна пудра

Купи сега7.65 лв.9.00 лв.


Lovely Vegan Loose Powder прозрачна пудра, се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Líčení > Tvář > Pudry в GeGa.bg. Lovely Vegan Loose Powder прозрачна пудра е произведен от Lovely и се предлага от NOTINO.bg на цена 7.65 лв.

Промоционална цена на Lovely Vegan Loose Powder прозрачна пудра Внимание! Промоционален продукт, с отстъпка от 1.35 лв., намален от 9.00 лв. на 7.65 лв.

Lovely Vegan Loose Powder, Фиксиране на грим за жени, Искате ли да предотвратите ситуациите, при които преди излизане от къщи се гримирате идеално, но само след няколко часа лицето ви вече лъщи и по него се появяват петна? Фиксиращият спрей Lovely Vegan Loose Powder ще ви помогне за това. Държи фон дьо тена, пудрата, но и сенките за очи и грим продуктите за вежди на мястото им и фиксирани, без да се размазват, избледняват, разтичат или струпват в бръчките и гънките. Накратко, гарантира ви, че гримът ви ще остане перфектен, както при нанасянето му, при това за няколко часа. Характеристики: напълно прозрачна текстура перфектно матира кожата дълготрайна фиксация на грима Състав: вегански продукт Начин на употреба: С помощта на гъбичка или четка фиксирайте вашия грим.

Ефект: матов, Цветове фон дьо тени: Прозрачен

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Lovely
Купи сега7.65 лв.9.00 лв.



Може да харесате още:

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK